Toilet installeren in Heerlen

Tegenwoordig zijn toiletten er in alle soorten en maten. Het klassieke model is het staande toilet. Bij het staande toilet is de wc pot aan de vloer bevestigd en hangt het waterreservoir boven de wc pot. Waar steeds meer mensen voor kiezen is echter het hangende toilet. De naam zegt het al, een hangend model hangt aan de muur en staat dus niet op de vloer. Het waterreservoir is bij een hangend toilet ingebouwd in de muur. Dit zorgt ervoor dat het geheel veel netter oogt. Bovendien is de vloer onder en rond de pot gemakkelijk schoon te maken.

Wilt u in uw wc een hangend toilet plaatsen en heeft u daar hulp bij nodig? In Heerlen en omgeving staan de installateurs van de Beste Vakman voor u klaar. Wij installeren alle typen toiletten voor u.

Wc loopt door? Laat het toilet repareren

Voldoet uw huidige toilet niet meer en wilt u bijvoorbeeld uw wc pot vervangen? Verouderde toiletten kunnen zijn verkleurd of er kunnen andere mankementen optreden. Wat vaak voorkomt is dat het doorspoelen niet goed werkt of dat de wc doorloopt. Vaak kan een loodgieter eenvoudig dit soort problemen aan uw toilet repareren. Door reparatie of toilet renovatie gaat uw wc weer jaren mee.

Blijven problemen zich toch voordoen? Laat uw toilet dan vervangen. In de hele omgeving van Heerlen staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.