Wij sporen uw lekkage op in Heerlen

Onze vakmannen in Heerlen zijn gespecialiseerd in lekdetectie: het opsporen en verhelpen van lekkage. Zo kunnen wij in de regio Heerlen niet alleen uw nieuwe badkamer plaatsen of uw huidige sanitair renoveren, ook bij problemen zoals een lekkende kraan kunnen wij u van dienst zijn met lekdetectie. Niets is immers zo vervelend als een constant druppende kraan!

Onze loodgieters zijn speciaal getraind in het herstellen van lekkage. Uw probleem wordt dan ook altijd snel verholpen! Kan de kraan niet meer gerepareerd worden? Dan hebben we nieuwe kranen op voorraad. Wij bieden u keuze uit kranen van Grohe, Hansgrohe en Dornbracht.

Herstel na lekdetectie

Lekkende leidingen komen niet alleen voor bij sanitair. Ook als u in Heerlen of omgeving een lekkende gasleiding heeft, kunt u de hulp inschakelen van onze vakmannen! Een probleem met uw gasleiding kan door ons worden gerepareerd. En als reparatie niet meer voldoet, kunnen wij nieuwe leidingen aanleggen. Schakel bij waterlekkage of gaslekkage in Heerlen en in de omgeving van Heerlen ons loodgietersbedrijf in! Regelmatig verrichten wij ook controle- en herstelwerkzaamheden op verzoek van verzekeringsmaatschappijen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 12 65 of door het contactformulier in te vullen. We zijn u graag van dienst.